Factures i gestions per a músics

Benvinguts

FacturaMúsica

FacturaMúsica

Teniu al davant la web de FacturaMúsica, el servei de facturació i gestions per a músics.

A través d’aquest bloc us anirem oferint totes les novetats de FacturaMúsica i tot allò que us pot afectar en la vostra gestió legal, fiscal i administrativa. De totes maneres, si teniu qualsevol dubte, heu de saber que podeu contactar gratuïtament amb el nostre equip d’economistes i advocats especialitzats mitjançant l’adreça de correu consultes@facturamusica.cat.

D’altra banda, en aquesta pàgina web trobareu informació sobre tots els serveis que oferim als professionals del món de la música i als del món de l’espectacle en general. De mica en mica anirem ampliant el nostre catàleg de serveis perquè, entre tots, puguem fer rotllar el sector musical català.

Però sobretot, ens agradaria que aquesta pàgina web fos un espai de trobada del món de la música, on pugueu trobar tot allò que necessiteu per a la vostra activitat artística. És per aquesta raó que des d’aquí us fem una crida a què ens demaneu tot allò que trobeu a faltar. Podeu enviar les vostres queixes o suggeriments al correu electrònic contacte@facturamusica.cat.

Rebeu tots una cordial salutació,

 

Direcció de FacturaMúsica

Redactor

Veure més articles d’aquest autor